Igazmondó Juhász

Nyilatkozat

2018. február 13. - Együtt Program

„Juhász Péter és volt élettársa egyaránt elítélik azt, hogy a közöttük folyamatban lévő peranyag a hozzájárulásuk nélkül a nyilvánosságra került. Kinyilvánítják, hogy a magánéletükről további információkat a nyilvánosság számára közölni nem kívánnak. Juhász Péter őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a sajtóban megjelent, ellene irányuló támadások miatt arra kényszerült, hogy volt élettársáról olyan internetes bejegyzéseket és nyilatkozatokat tegyen közzé, amelyek őt negatívan érintette a közvélemény előtt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://igazjuhasz.blog.hu/api/trackback/id/tr9413666040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kiló nem százat jelent. · kilonem100.blog.hu 2018.02.15. 11:55:10

KÉNYSZERÜLT??? Senki sem kényszerített, hogy a volt élettársad részeg pasijáról készült képet feltöltsd vagy privát chat-üzeneteket ossz meg. Ez egyszerűen szánalmas.

BGBGBG 2018.02.16. 02:58:46

@A kiló nem százat jelent: szerintem helyesen írta, mert belső kényszere volt arra, hogy elhatárolódjon egy olyan viselkedésformától, amivel megvádolták és nem tud azonosulni vele. A Puzsér szerint nem helyesen cselekedett, szerintem meg igen.
süti beállítások módosítása